Castigatorul Concursului #CMASUS

Castigatorul Concursului #CMASUS

Asadar, asa-cadou, concursul/giveaway-ul #CMASUS a ajuns la final. Direct la subiect: placa pusa “la bataie”, Asus GeForce GTX 970 OC Edition, a fost castigata de Rares Popa, autorul video-ului cu titlul “The story of a man with very low frame rate”. Desi nu a fost singurul autor care a abordat ideea frame rate-ului scazut, a reusit sa confere o punere inedita in scena a conceptului si sa ne surprinda prin realizare.

LOCUL 1

Contrastul intre personajul cu viata-n 15 (12) fps-uri si personajele la “viteza normala”, scena vis-ului in care are loc furtul placii si chiar si ilustrarea vitezei sporite (a la Flash), au creat un tot unitar coerent – chiar daca relativ crud ca imagine. Asa cum am afirmat de la bun inceput, conceptul creativ si punerea lui in scena sunt cele care fac diferenta. Am fost placut surprinsi, felicitari si speram sa reusesti sa faci cat mai multe productii audio-vizuale de calitate cu ajutorul acestei placi!

Dar, pentru ca alegerea a fost stransa si locul 2 nu merita sa “plece” nepremiat, am feliat un drac (vorba aia cu “dracu-n 4”) si combo-ul CM + Nvidia ofera autorilor video-ului “Un film émotionnel” un pachet de 3 jocuri – pentru ca 3 e numar magic: Far Cry 4, Assassin’s Creed Unity si The Crew.

So, mai jos, locul 2 (autori: ovidiugramesc) – care ne-a impresionat prin production value si punerea in scena a continutului umoristic jucat foarte natural. Bravo, uei, si la cat mai multe productii.

LOCUL 2

Bravo!

Si inca un BRAVO urias si scris cu bold (much bold, such caps!) pentru toti cei care au participat, folosindu-si creativitatea pentru a-si pune in scena ideile. Nu ne-asteptam la o participare atat de numeroasa! Si cu toate ca e un concurs (deci nu pot fi toti castigatori) speram ca participarea v-a demonstrat ca productia de video-uri cu caracter comic e in primul rand “fun as balls” si ati putea sa va flexati muschii imaginatiei si cu alte ocazii – poate chiar sa incepeti o cariera de producatori de continut pe YouTube (caz in care sunteti oricum castigati)!

Achievement unlocked: content production level up!

Pentru ca ne-am atasat de o tona de clip-uri si avem un zambet permanent pe fete de cand le-am vazut, am pus cap la cap galeria de mai jos. In ea veti gasi o selectie de clipuri din sutele prezente la concurs, o selectie care ilustreaza diversitatea uriasa si originalitatea participantilor.

Congrats all you crazy people! Si sa ne vedem cu bine la urmatorul giveaway/concurs. LLTCM!

Asa cum bine puteti observa, gradina e mare (a creativitatii.. ofc) si atat noi cat si prietenii nostrii de la Asus am avut o misiune dificila – I mean, c’mmon! De la placi canine, trecand prin dans (la propriu) si voie buna, la scenarii originale (si adesea a little bit wierd), la reprezentari first person si efecte vizuale bine realizate, animatie stop-motion si digitala, clip-urile sunt “bolundie”, cum ar zice Iobagg-ul, dar intr-un mod extrem de pozitiv.

Daca cel putin jumatate din participanti ar face in continuare clip-uri si continut pentru YouTube, peisajul productiilor audio-video autohtone ar fi mult mai bogat. Felicitari inca o data castigatorilor si tuturor participantilor!

Adauga un comentariu