Random

Arta lui Asya Kozina

Arta lui Asya Kozina

Cineva special din viata mea (nu, nu Iisus) mi-a dat ideea de a prezenta arta lui Asya Kozina – un paper artist din Sankt Petersburg, Rusia. Nu e din hartie! Doar lucrarile ei e din hartie… Shut up!

Arta lui Asya Kozina se deosebeste de alt paper art prin abundenta detaliilor si uneori prin dimensiuni. De la figurine de cativa centimetri inaltime pana la rochii intortocheate cu tot felul de elemente si franjuri, toate au in comun in comun o complexitate caracteristica stilului ei de lucru. E clar ca fata are un corazon de papel.

E de apreciat rabdarea necesara pentru realizarea lucrarilor ei. Imagine all the paper cunts cuts she got… Hartia nu e chiar cel mai usor material de prelucrat si nici cel mai iertatorAi gresit? Slam dunk in cos si o iei de la capat.

Artista are mai multe proiecte tematice pe care le puteti vedea aici. Enjoy!

P2

P3

p5

P6

P7

P8

P9

P10

P11

P12

P13

P14

P15

P16

P17

P18

P19

P20

P21

P22

P23

P24

P25

P26

P27

P4

Random

Despre autor: SirJerk

facebook-profile-picture
Salut! Ma numesc Alex, dar lumea imi spune "SirJerk". (da...stiu, inca un Alex care are legatura cu CM). In primul rand sunt fan si sustinator al proiectului CreativeMonkeyz, cu care imi ocup cea mai mare parte a timpului liber. De altfel, ma gasiti si ca moderator pe canalul twitch.tv/iobagglive, unde Codin&Ramo (uneori Iobagu') fac stream zilnic.

Adauga un comentariu