East European Comic Con 2016

East European Comic Con 2016

Ahh, primavara…anotimpul alergiilor mele preferate. Si al Comic Con-ului mioritic – EECC

Din 2013 suntem obisnuiti ca primavara sa ne adunam intr-o locatie din Bucuresti pentru a ne intalni cu actori din serialele preferate, sa facem cunostinta cu creatori de continut online, sa ne cumparam accesorii pentru viata de geek, sa vedem oameni care se imbraca in caracterele lor preferate din jocuri, filme sau animatii si multe alte activitati pop culture similare.

Anul acesta nu este o exceptie. Evenimentul va avea loc intre 27-29 mai, la Bucuresti – Romexpo, as usual. Iar de data asta lucrurile vor fi mai puternic orientate spre partea de gaming, decat de obicei. Cool.

LoL

Daca nu stiati deja, League of Legends isi va face oficial simtita prezenta, cu conceptul de League of Legends Villageun taram plin de flameri si triharzi (Kappa).

overwatch

Totodata, Activision Blizzard va ateriza pe scena competitiva de gaming de la EECC 2016, cu proaspatul joc Overwatch care va fi lansat oficial pe 24 mai. ESL Arena Overwatch Open va fi primul concurs cu acest joc, din Romania.

Este foarte interesant ca anul acesta vom avea un trio de actori din Game of Thrones:

Charles Danceslain by dwarf aka mortu’ din buda aka Tywin Lannister

tywin

Daniel Portmanbig shlong aka menajera femeii-barbat aka Podrick Payne

Podrick

Gemma Whelanmoar penis than Theon aka wish I were a man aka Yara Greyjoy

Yara

Pe langa ei vor mai fi alti trei actori invitati: Mark Pellegrino (Lucifer din Supernatural), David Anders (roluri in seriale ca The Vampire Diaries, Heroess.a.),  Sylvester McCoy  (cel mai apropiat de natura vrajitor din The Hobbit – Radagast The Brown).

lucifer

actor

birdshit

Daca actori de renume international “nu va plutesc barca”, atunci poate sunteti interesanti de talente ceva mai aproape de casa. Dintre celebritatile romanesti care vor fi prezente, amintim: Matei Dima de la Bromania, Cosmin Mitu de la Romercial, “Johnny Depp” de la Dani pe Netechipa minunata de la Sector 7 si… (sa cante trompetelee ca la B.U.G.) the undisputed, heavyweight content creating champions of the Romanian internet, the Creative Monkeyz!

Dima

ROM

eermOK

S7

Si in acest an CM aka Codin Sebastian Pop si Ramona Cordos vor fi pe baricade, cu mainile de semnat autografe odihnite si antrenate si cu zambetele pregatite pentru poze. La stand veti putea gasi le epic swag stuff sub forma de postere, bratari, stickere etc. si bineinteles armuri legendare

CM

La fel ca anul trecut, vom vedea un nou episod din RObotzi. Asadar, sambata 28 mai la panel-ul Creative Monkeyz de la ora 17:00, va fi difuzat in premiera ultimul episod din sezonul 4. HYPE!! Tot aici le veti putea adresa intrebari relevante ca: “Voi doi sunteti impreuna?”, “Care e producatorul vostru preferat de porumb la cutie?”, “Se face stream diseara?”,  “Care este adresa voastra de acasa?”.

Inainte de eveniment CM va organiza concursuri (da, ati citit bine, e la plural!), care vor avea ca premii invitatii de acces pentru ziua de vineri. Asa ca fiti pe faza! In urmatoarele emisiuni ce vor aparea o sa aflati ce trebuie sa faceti ca sa le castigati. Va urez mult noroc!

LLTCM!

Despre autor: SirJerk

facebook-profile-picture
Salut! Ma numesc Alex, dar lumea imi spune "SirJerk". (da...stiu, inca un Alex care are legatura cu CM). In primul rand sunt fan si sustinator al proiectului CreativeMonkeyz, cu care imi ocup cea mai mare parte a timpului liber. De altfel, ma gasiti si ca moderator pe canalul twitch.tv/iobagglive, unde Codin&Ramo (uneori Iobagu') fac stream zilnic.

Adauga un comentariu