Dead Malzahar – Pentakill + Baron steal

Dead Malzahar – Pentakill + Baron steal

Nebanuite sunt caile lui RNGesus. Ferice de mortii care isi dau ultimul skill, caci a lor va fi Pentakill-ul si Baronul. Acum si-n veci si pururea, Rito pls!

Malzahar is back bois! And he’s pissed. Dupa ce Ramo a creat practic un trend de discreditare impotriva lui, cu #muemalzahar, acesta a jurat ca se va intoarce si ne va da un adevarat motiv sa-l uram. (if you know how to push his right buttons :D).

In gameplay-ul de mai jos, jucatorul Delogrand vrea “decat” sa deranjeze echipa adversa care facea Baronul dupa perete (ca B.U.G. dupa blocuri). Probabil nu se astepta la mai mult decat sa-i intarzie. Si asa a crapat imediat.

Dar momentul dinaintea mortii lui Malz e t minus zero pentru ce urmeaza sa se intample. Delogrand reuseste in ultima clipa sa-i dea “bolunzala” lui Heimer, care era deja scazut. Skill-ul de pe E (Malefic Visions) da dmg over time timp de 4 secunde, dar daca tinta moare “plaga” sare la urmatorul si se reseteaza. Ceea ce s-a intamplat de 5 ori + baron. PogFuckingChamp…

In partea a doua din inregistrare se vede si din perspectiva echipei adverse. Space Aids FTW.

 

Via PCgamer

Despre autor: SirJerk

facebook-profile-picture
Salut! Ma numesc Alex, dar lumea imi spune "SirJerk". (da...stiu, inca un Alex care are legatura cu CM). In primul rand sunt fan si sustinator al proiectului CreativeMonkeyz, cu care imi ocup cea mai mare parte a timpului liber. De altfel, ma gasiti si ca moderator pe canalul twitch.tv/iobagglive, unde Codin&Ramo (uneori Iobagu') fac stream zilnic.

Adauga un comentariu