Blana c@aie!

Blana c@aie!

Ce au in comun cele doua creaturi din poza? Ambele au blana pe ele. Doar ca una are unde nu trebuie. Va las sa ghiciti care. Si unde…

Nu baa!! The pussy must not be shaved. Adica ba da…dar nu. Fuck! Unghiile! Copitele alea imblanite, bata-le ciuma! E o noua  “moda” in materie de manichiura. Se numeste Furry Nails si e inventia unei tute Jan Arnold, nu stiu ce co-fondator la nu stiu ce brand de oja. Saraca n-a reusit sa priceapa o regula simpla: <In viata asta doua lucruri n-au voie sa aiba blana: veverita si unghiile> (badumtss).

Fancy trend, da da. Daca ti se pare interesant sa arati ca cineva care a scarpinat un animal ce naparleste…si e mort pe marginea drumului..in putrefactie. Absolut dezgustator!

Pot servi drept ajutor pentru toate fashonistele care respira pe gura si se sterg din spate-n fata. Mai putina hartie igienica, mai multi copaci salvati. Plants must stick together!

Puteti sa adaugati si asta pe lista de apucaturi imbecile din sezonul urmator. Impreuna cu whatever man bun replacement si tenisii aia cu aripi, de la Adidas.

Unghii Blana

fur4

fur3fur2 fur1  fur8 fur7 fur5

fur6

Despre autor: SirJerk

facebook-profile-picture
Salut! Ma numesc Alex, dar lumea imi spune "SirJerk". (da...stiu, inca un Alex care are legatura cu CM). In primul rand sunt fan si sustinator al proiectului CreativeMonkeyz, cu care imi ocup cea mai mare parte a timpului liber. De altfel, ma gasiti si ca moderator pe canalul twitch.tv/iobagglive, unde Codin&Ramo (uneori Iobagu') fac stream zilnic.

Adauga un comentariu