IOBAGG – WildStar Beta Giveaway

IOBAGG – WildStar Beta Giveaway


Mnoah buun! Avem un motherfreakin’ awesome giveaway pentru Armata CM – 50 de beta key-uri pentru WildStar (pentru perioada fericita 2 – 5 mai)! Da, 50 dintre voi o sa poata juca WildStar si sa se laude ca-s printre primii din Europa care gusta cu tastatura din MMORPG-ul dezvoltat de Carbine Studios si produs de NCSOFT. De NCSOFT ati mai auzit cu siguranta (Guild Wars, Lineage, Aion, etc.) iar studiourile care transporta bine “Carbine” – contin oamenii care au lucrat la Diablo, Fallout si World of Warcraft, deci sansele ca WildStar sa fie slab de to(r)t tocmai au scazut considerabil. Debut trailer-ul smulge mai mult de-un zambet (si mai jos de el, al doilea video, pentru cei dintre voi care nu sunt prieteni cu cititul, e trailer-ul de prezentare – ceva mai amplu):

BUN! Ce spanac cu ochiuri e WildStar? E un MMORPG. De-ala cu poveste generica dar utila: niste unii aventurieri descopera planeta tata (mama era prea mainstream) a rasei uber avansate Eldan (vezi Eldar de prin alt univers fantasy, sau vezi Xel’Naga, sau..etc. – *insert generic superior alien race here*). Si cum aia erau atat de avansati incat au disparut, ramane in sarcina ta (da, te-nsarcineaza; insarcinatule!) sa descoperi misterele planetei Nexus (macar numele planetei nu e generic si nu e sinonim cu “home base” in cel putin doua jocuri extrem de jucate!)

De-aici incolo -> lucrurile devin muult mai interesante. Pentru ca motive: jocul arata foarte bine – vizual vorbind are un stil grafic borderline cartoony cum am mai vazut, ca art direction, si prin alte titluri. Mie-mi tot vine-n encefal Torchlight-ul ca exemplu, desi grafica din WildStar e mult mai polished, stilul e similar. E peste WoW si altele, si are avantajul ca nu expira prea repede, pentru ca nu-si creioneaza punctul forte in grafica realista.

Avem scandal! Da, te poti bate ca doar de-aia te joci – sa distrugi lucruri. Sa transformi inamici in monede. Sa rezolvi semne de-ntrebare plutitoare. Sa strangi prieteni sa loviti pixeli. Destul. In WildStar avem doua factiuni rivale: The Dominion (da-ti seama oare ce vor astia sa faca? corporatii much?)…

si The Exiles (care-s aia exilatii, artistii neintelesi, drifteri, un fel de boschetari creativi ai galaxiei).

Ambele factiuni vor Nexusu’ si – complet neasteptat! WOW! So tension! Much drama! – o forta malefica reinvie si-mpute distractia partilor implicate. Pam-pam-paaaam! Esential e Open-World-ul si faptul ca poti pwna n00bi pe suprafata planetei. Nu ca-n Guild Borsh unde PvP-ul nu se simtea ca parte integrata-n joc ci ca o arena cu grafica jocului si, intamplator, folosind aceeasi eroi si grafica.

Stati de 6! Sase clase! Exact cate aveti nevoie pentru o cariera in constructii! Glumesc. Sunt prea multe 6. Dar in WildStar puteti alege sa fiti: Warrior (IOBAGG), Spellslinger, Esper, Engineer, Stalker sau Medic. Fiecare clasa are abilitati de heal si damage, deci nu trebuie sa va simtiti stramtorati de o anumita alegere, chiar daca unele se descurca mai bine la dat in cap decat la pansat cat. Vedeti mai multe despre clase in seria excelenta de video-uri DevSpeak (serios, e excelenta!). Aveti exemplu pentru Warrior mai jos:

Si-un video bine construit de prezentare a tuturor claselor – overall:

Dupa clasele gri, stam noi majoritatea! Defapt, dupa clasa, iti alegi Calea (nu, nu ti-o arata un barbos care locuieste-n nori, o alegi tu): Explorer, Soldier, Settler, Scientist. Fiecare cu content unic si reward-uri unice, gandite in asa fel incat sa fie adaptate stilului de joc ales. Poate unora le place sa escaladeze muntele, altora sa transforme caprele de pe munte-n experienta, etc. You get the freakin’ idea!

Casa de copii nu e acasa! E in WildStar – pentru ca poti sa-ti faci Casa! Ca sa vina toate femeile la tine! Cu scopuri diferite in functie de sex (lent, rapid – glumesc evident). Dar un lucru e adevarat: iti poti cumpara pamant si-l poti decora cu casuta ta. Pe care o poti decora la randul ei cu diverse piese de mobilier. Mother-freakin’-awesome!

Si daca tot a venit vorba de customizare… Buna, vorbo, descalta-te te rog c-am aspirat. Salut! Iti poti customiza personajul in “enshpe” mii de feluri. “Ensphe” este numarul pe care Iobagg-ul il poate impartii la “Fara numar”. Totul e extrem de customizabil si asta e bine – pentru ca, cel putin teoretic, iti poti modela personajul sa semene cat mai mult cu adevaratul tu – si sa fii incredibil de urat si-n joc. Zing!

Iti place sa te bati ca pe-un covor plin de praf? Ma rog, nu neaparat tu pe tine cat mai ales tu pe altii… Sistemul de lupta confera jocului inca o bila alba de caucazian, pentru ca majoritatea abilitatilor sunt skill-shot-uri si, pe langa modul inedit de targeting, au gasit si o cale prin care poti sa iesi din stun-uri, root-uri si alte disable-uri, daca esti suficient de bun. Deci n-o sa mai stai tampit sa te uiti cum 3 orci din Constanta iti dau in cap in timp ce personajul tau se balangane cu un vartej deasupra frezei.

Payback time you CC whores! De sangeros nu e foarte sangeros pentru ca matzele scurse pe nas n-ar fi rimat niciodata cu stilul asta grafic (da, WildStar e PEGI 12+, deci va puteti “farma” linistiti fraitorii mai mici).

Gata cu prezentarea pentru ca ce-i prea mult nu-i sanatos (exceptie facand sanatatea)! Sa vorbim de giveaway! Beta giveaway-ul consta in key-uri de acces pentru perioada 2 – 5 mai si o sa puteti sa jucati cu eroii, pentru prima data, pana la nivelul 25 (anterior level cap-ul era de 20)! Tineti minte: trebuie sa aveti cont de NCSOFT pe Europa, pentru ca aceste key-uri, in cazul in care le primiti sunt blocate pe conturile europene, deci nu merge daca sunteti filipinez (doar daca sunteti un filipinez din Barlad).

Ca sa participati la toata treaba asta mareata cu giveaway-ul, si sa puteti castiga un key, lasati un comment la acest articol in care sa ne spuneti care-i partea care vi se pare cea mai interesanta la WildStar, dati un like si-un share articolului si asteptati.

Vom alege aleator 50 dintre voi si pana pe data de 2 va vom anunta via facebook daca ati luat sau nu un beta key! Hang tight! LLTCM!

Adauga un comentariu