Overwatch eye candy

Overwatch eye candy

Ce vrem? Animatii!! Cand le vrem? Acum!!

Pe 24 mai Blizzard lanseaza noul lor joc multiplayer FPS – Overwatch. Si pentru ca vorba ‘muricanului: atragi mai multe albine cu miere decat cu otet, Blizzard continua sa faca ce a facut foarte bine si pana acum – Kick Ass Cinematics.

Rolul acestor animatii nu este doar de a starni curiozitatea portofelului tau ci si pentru a te pune in tema cu povestea jocului. Ce e un “Overwatch”? Care e istoria din spatele campionilor? Care sunt dujmani? In principiu e acel “lore” prezent si la alte jocuri, pentru a crea un univers si a da scop personajelor. Care altfel ar ramane doar copii ale altor caractere din filme sau jocuri (i.e. conceptul de Avengers, Beast din X-men, Black Widow, atotprezenta Moarte, Soldatul universal, Arcasul cu abilitati AoE, Ninjalaul Asasin cu supermobilitate, Healers & Protecters, etc).

Daca nu te intereseaza foarte mult animatiile dar totusi vrei sa fii la curent cu povestea, trage un ochi mai jos si afla intr-un minut tot ce trebuie sa stii despre universul Overwatch.

Daca vrei in schimb sa iti delectezi pupila cu niste animatii foarte bine facute, presarate pe ici pe colo cu light humor, atunci ai mai jos principalele teasere.

Urmatoarele patru sunt mai recente si mai mari. Bigger is better, so there you go :D

Cat de tare e actiunea dintre Hanzo si Genji?! Daca ai jucat pana acum Overwatch sau ai urmarit un gameplay si stii ce fac ultimatele lor, atunci esti in Kreygasm mode, la fel ca mine.

Multi cu care am vorbit despre Overwatch spun ca nu o sa-l cumpere din cauza ca e scump. Raportat la puterea de cumparare a jucatorilor romani cel putin, intr-adevar, jocul costa mult. Mai ales ca o buna parte dintre ei au deprins o gandire defectuoasa, influentata de faptul ca obtin aproape orice continut gratis, de la “magazine online”. Nu am nicio problema cu “magazinele online”.  Dar daca iti altereaza perspectiva asupra realitatii, atunci e vina ta. Al doilea motiv ar fi ca jocul se va perima foarte repede si o sa-si piarda din atractivitate.

In cazul Overwatch avem un joc cu un pret…nu cel mai ieftin (Origins Edition ~60Euro in presale, pe site-ul lor). Dar nici cel mai scump daca iei in considerare ca platesti totul dinainte. Pe sistemul “all you can eat buffet”. In viitor vei avea acces la toti campionii care vor aparea, toate hartile si modurile de joc care vor iesi etc. Deci platesti la inceput pentru tot ce este si va fi.

Ganditi-va ca League of Legends sau Dota2 sunt jocuri pe care le poti descarca gratuit. Dar over-time, cat ajungi sa cheltui in aceste jocuri? Sunt populare acum acele programe care iti calculeaza cati bani ai bagat in LoL. Mai toti prietenii mei au bagat cel putin dublu cat costa Overwatch. Unii au scos din buzunar (card) mii de euro, in timp.

Jocul este distractiv si l-as alege peste orice alt FPS de la ora actuala. E colorat, fluid, personajele sunt realizate bine iar modurile de joc sunt interesante. In plus, va avea si o scena competitiva profesionala, de evolutia careia sunt curios si pe care o voi urmari.

Apropo de partea competitiva, la East European Comic Con 27-29 mai , vom avea primul concurs Overwatch din Romania. Pentru mai multe detalii da click aici.

 

Despre autor: SirJerk

facebook-profile-picture
Salut! Ma numesc Alex, dar lumea imi spune "SirJerk". (da...stiu, inca un Alex care are legatura cu CM). In primul rand sunt fan si sustinator al proiectului CreativeMonkeyz, cu care imi ocup cea mai mare parte a timpului liber. De altfel, ma gasiti si ca moderator pe canalul twitch.tv/iobagglive, unde Codin&Ramo (uneori Iobagu') fac stream zilnic.

Adauga un comentariu