Sausage Party

Sausage Party

“I’m so happy the Gods put our packages together”

De cand nu ati mai ras la un trailer? Oh wait..a fost Deadpool, shit! Pregatiti-va sa radeti din nou la un trailer. Este vorba de noua animatie a lui Seth Rogen – Sausage Party. Si da, va fi plina de apropouri sexuale, invective, imprecatii, sudalme, injuraturi… :D  Spuneti-le cum vreti.

Actiunea se petrece in perioada vanzarilor de 4 iulie din Supermarketurile Americane, cand se consuma hot-dogs cu garniturile aferente, in cantitati industriale. Alimentele sunt  foarte entuziasmate de perspectiva de a fi alese de zeii consumatori, crezand ca vor ajunge intr-un fel de paradis existential. Dar odata ajunsi in bucatarie isi dau repede seama ca realitatea sta altfel si ca scopul lor este sa fie consumate nu de vreun extaz spiritual, ci literalmente mancate. Cum rezolva eroul Frank problema? Va fi un uprising of the food sau isi accepta soarta resemnati? Ramane de vazut.

Daca pe hartie pare a fi un alt scenariu de animatie cutsie kiddy fun care poate fi urmarita cu toata familia, nu fiti pacaliti. Seth Rogen, bless his wiener, a ales sa faca aceasta productie R-rated. Aah..sweet words to my ears.

Distributia mai contine nume cunoscute ca: Jonah Hill (needs no introduction), Michael Cera (again), Anders Holm (trebuie doar sa te uiti la Workaholics), Kristen Wiig (Ze Marșăn), Edward Norton (Fightclub, American History X, The Illusionist..) si altii.

Ma bucur ca Sausage Party se abate de la paradigma la care s-au plafonat animatiile. Daca va fi la fel de bun pe cat pare din trailer, atunci eu abia astept sa apara in Cinematografe, unde am sa-l urmaresc in timp ce consum o portie slinoasa de carne dezosata mecanic intre doua bulci, a.k.a: hot-dogs (no homo).

 

Via Cinemablend

Despre autor: SirJerk

facebook-profile-picture
Salut! Ma numesc Alex, dar lumea imi spune "SirJerk". (da...stiu, inca un Alex care are legatura cu CM). In primul rand sunt fan si sustinator al proiectului CreativeMonkeyz, cu care imi ocup cea mai mare parte a timpului liber. De altfel, ma gasiti si ca moderator pe canalul twitch.tv/iobagglive, unde Codin&Ramo (uneori Iobagu') fac stream zilnic.

Adauga un comentariu