Goodies Pack 5 + Vacantza

Goodies Pack 5 + Vacantza

Goodies Pack 5 – pentru ca era asteptat. Si… cu parere de rau, (re)anuntam vacanta RObotzilor. Asa cum am spus-o si la TIFF – sezonul 1 se incheie cu cel de-al 24-lea episod (25 daca luam in calcul si pilotul). Ne pare rau ca nu va vom mai distra in fiecare joi (vineri) pana la toamna – dar, in acelasi timp, ne pare bine ca putem sa ne reincarcam bateriile si sa ne flexam muschiul comic in asa fel, incat sa revenim in forta cu sezonul 2. Dupa 26 de saptamani de efort sustinut pe plantatia animatiei, simteam nevoia de a lua o mica pauza.

E o pauza care nu duce lipsa totala de activitate, pentru ca avem diferite planuri dubioso-interesante – inclusiv sa mai facem o productie audio-vizuala (filmata, nu animata) pentru ochii vostrii flamanzi. Rubrica “La cafea” merge in continuare pe cursul stabilit, la fel si tutorialele si free-stuff-urile, al caror numar se va mari in perioada urmatoare. Tot in curand isi va face aparitia si Shop-ul oficial – de unde, in sfarsit, veti putea lua tricouri si alte lucruri marete.

Va multumim pentru tot sprijinul acordat si pentru toate cuvintele de lauda – dar si pentru critica constructiva! Trompi sa va aiba-n paza, ca daca nu erati voi, noi eram – dar degeaba! N-am fi avut o mare de oameni dezghetatzi si dornici de comic original autohton, care sa ne bucure cu prezenta pe site, saptamanal. Jos palaria in fata voastra! Si in spatele vostru cand nu va uitati! Si download placut!

Despre autor: Ramona Andreea Cordos

facebook-profile-picture
Fondator CreativeMonkeyz, realizator al serialului de animatie RObotzi! Content creator/artist <3

Adauga un comentariu