Monstrii Recomand 01

Monstrii Recomand 01

In “Monstrii Recomand” premiem in fiecare saptamana userii care au facut cele mai bune recomandari pe Recomand

Premiul consta in realizarea unui “monstru” digital pentru individiul/individa care ocupa locul 1 si cate-un mini-monstru pentru locurile 2 si 3. Mai epic de-atat e ca locul 1 isi primeste monstrul realizat de CM ca tablou! Un tablou cu dimensiunea de 70 x 70 cm, inramat excelent (sticla, lemn, all that good stuff) tiparit absolut bestial de prietenii nostrii de la GlobalArt.

La sfarsitul fiecarei editii “Monstrii Recomand” puteti da click pe adnotarile fiecarui castigator in parte, pentru a vedea recomandarea cu care a castigat (asa ca lasati-va adnotarile on). Top-ul este trecut si la sfarsitul acestui post – adica jos de tot (pe romaneste). Puteti vedea, evident, tot procesul realizarii monstrului ca speed art (pentru cei carora le place arta digitala, nu am eliminat din pasi, doar i-am “grabit”). Vizionare placuta si speram sa va placa noua noastra initiativa! LLTCM! Oh, si felicitari inca odata lui Stefan Florea! Primul dintre Monstrii Recomand (has all the bragging rights!).

Si – pentru ca nu eram CM daca nu ne gandeam sa va oferim cat mai mult art-swag with legendary sprinkles on top, aveti mai jos un buton de download pentru o arhiva care contine atat un wallpaper cu artwork-ul din editia asta cat si avatare din acelasi context. Download it, and may your desktops “wear” it proudly!

TOP 3 Recomand saptamana asta”

1. Most Shocking Second a Day Video – Stefan Florea

2. Interactive Concept Table – Seven Gabriel

3. Eye Piece – Lucian Zghibolt

Adauga un comentariu