After Effects 05 – Kinetic Typography

After Effects 05 – Kinetic Typography

A trecut ceva timp de la ultimul tutorial de After Effects – si chiar si mai mult de la data la care s-a formulat request-ul pentru tutorialul de fata. Better late than never – cum ziceau francezii-n Portugalia. In cele din urma tutorialul a venit – e aici – e vizionabil si sper destul de clar. Are ca subiect “Kinetic Typography” – care e doar un termen rozo-movist pentru “text animat”. Sigur ati mai vazut exemple de asa ceva undeva, iar daca nu, oricum avem post-uri care trateaza acest tip de animatie.

Subiectul e destul de vast, si, evident, sunt mai multe modalitati de a realiza asa ceva – eu am incercat sa va arat procesul meu de lucru cand vine vorba de acest subiect (ma rog, unul esentializat – pentru ca nu puteam face un tutorial de mai multe ore…). A iesit destul de lung – desi am incercat sa sar peste portiunile repetitive (peste unele). Mai bine lung decat in “n” parti. Mai jos, aveti si tutorialul si rezultatul final. Vizionare placuta si spor la treaba.

P.S. in paranteza – Kinetic type animation-ul e un punct excelent de plecare pentru cei dornici sa faca animatie, asadar, exersati-va si postati rezultatele ; daca tutorialul e prea stufos, nu uitati sa vizionati tutorialul basic de AE si restul tutorialelor de After Effects.

Tutorialul

Rezultatul final

Adauga un comentariu