After Effects 06 – Animatie cu Illustrator si AE

After Effects 06 – Animatie cu Illustrator si AE

In mirificool tutorial pe care-l puteti urmari mai jos, transformam o schita foarte simplista a unui „gadget” (care nu ne apartine – tine de concursul Defineste gadgetul viitorului – go check it out!), in vectori shiny si curati, apoi facem o scurta animatie in After Effects. Illustratorul e la fel de bine integrat cu AE-ul ca si Photoshop-ul, cele doua comunicand fluid.

Animatia e simpla, aproape fara umbre (flat-shaded, de data asta nu avem contururi de pix sau hasura), intr-un stil care se foloseste des – tocmai pentru ca nu e incarcat si permite o „citire rapida” a miscarii/actiunii si este ideal atunci cand ne confruntam cu proiecte contra timp (dealine-urile astea…).

Caution: E destul de lung – inarmati-va cu tone de cafea. De aceasta data scopul e sa prindeti tehnicile, nu sa reproduceti neaparat rezultatul final. Si daca unele lucruri vi se par non-familiare, nu uitati sa va uitati la basic-ul de Illustrator, basic-ul de After Effects si celalalte tutoriale din categoriile aferente.

Adauga un comentariu