WTF

WTF is Creativemonkeyz.com!? Foarte simplu! Ma rog, nu foarte simplu, dar suficient cat sa fie usor de inteles – Creativemonkeyz.com e un site de tutoriale, elemente grafice si informatii art-related – pentru iubitorii de arta (atat digitala cat si traditionala) si pentru cei care vor sa-si imbunatateasca aptitudinile in folosirea diferitelor programe ce permit creearea de continut artistic. Tutoriale de Photoshop, Illustrator, After Effects, Cinema 4D, dar si legate de Design (si reguli de design), Cinematografie (editare, filmare, regie) si Sunet (sound-design si compozitie). Nu vor aparea toate odata – ci aproximativ 1, maxim 2 tutoriale pe saptamana.

Tot saptamanal veti putea downloada si pachete de brush-uri si texturi, folosibile in orice fel de proiect, personal sau comercial (cu mentiunea ca ele nu pot fi vandute…daca le dati mai departe gratuit e ok – daca le vindeti riscati sa fiti dati in judecata – sau aflam unde stati si trimitem oameni cu cefe late si maciuci sa va aduca pahare de apa dimineata si sa va pupe pe frunte ; s’tem sadici).

Exista si continut updatat zilnic – sub forma de stiri din lumea artei, galerii inspirationale, interviuri cu diversi artisti, review-uri de diverse si/sau opinii exprimate semi-logic vizand tot subiecte art-related.

De ce facem chestia asta? Pentru ca ne place sa vedem lucruri frumoase – si lucrurile frumoase sunt realizate de oameni care stiu cum sa faca lucruri frumoase – si ca sa existe oameni care sa stie cum sa faca lucruri frumoase ei trebuie sa invete de undeva cum sa foloseasca uneltele pe care le au la dispozitie – puteti termina rationamentul…

Noua ce ne iese? Practic mai nimic – avand in vedere ca oferim totul gratis! Nu exista nici un fel de taxa ascunsa, nici un fel de abonament si nici n-o sa va ceara nimeni pinu’ de la card – in schimb exista un buton de Donatie – pe care va invitam sa-l folositi numai in cazul in care va place site-ul si continutul site-ului – si ati vrea sa ne sprijiniti in efortul sustinut de a oferi in continuare gratuit tot acest continut (donatia e de 1 euro si-umpik – in functie de tara in care va aflati). Deci recompensa noastra e la latitudinea voastra.

Pe final: Vizionare placuta si enjoy your stay! Si Long Live the Creative Monkeyz!